Tag nye sunde skridt Se relaterede produkter

Tag nye sunde skridt

Har du en alder, hvor skavankerne begynder at melde sig, så giv ikke op. Uanset om det er rygestop eller motion, du vil have gang i, så er det aldrig for sent.

Efterhånden som du bliver ældre, kan kroppen begynde at værke og sige fra. Men det er aldrig for sent at vende bøtten. Motion hjælper med at øge og genvinde styrke i svage muskler og led. Faktisk kan motion ligefrem dæmpe smerter fra for eksempel slidgigt og give dig bedre energi i det daglige. Start forsigtigt med aktiviteter, der passer til din fysiske form. Det kan være cykling, styrketræning og raske gåture. Er du svag eller øm omkring et led, så støt eventuelt med en bandage.

Er du ryger, så vil det gavne din sundhed rigtig meget at stoppe. Du har masser af fysiske gevinster at hente, selvom du er oppe i årene. Blandt andet et bedre blodomløb, et længere liv og følelsen af, at du gør noget godt for dig selv. Et rygestop giver bedre vejrtrækning og lavere blodtryk og puls. Din risiko for at få blodpropper og hjertekarsygdomme falder også hurtigt. Har du brug for støtte til et rygestop eller en sundere livsstil, så tal med din læge eller spørg os på apoteket.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen