Solcreme fra Vichy - Februar nyheder Se relaterede produkter

VICHY - CAPITAL SOLEIL

Optimal solbeskyttelse til børns sensitive hud

Pas på børnene i solen. Børns hud er sart og ekstra modtagelig for solens skadelige UV-stråler. Forskning viser, at gentagne skoldninger i barndommen øger risikoen for varige solskader samt hudkræft senere i livet. Lær dine børn gode solvaner allerede mens de er helt små, så de kan nyde solen sikkert - hele livet!

Danmarks bedst sælgende solcreme på Apoteket: Vichy Capital Soleil, lancerer to børnenyheder til forår og sommer 2012.

Det er altid vigtigt at passe på huden i solen, men det er specielt vigtigt at beskytte børnene mod solens stærke UV-stråler. Børns hud er tynd, og med en pigmentering som ikke er færdigudviklet. Det gør, at børnenes hud er ekstra følsom over for solen.

Forskning viser, at 50 % af UV-relaterede skader i huden sker før 19 års alderen, og når børn leger udenfor i løbet af sommeren, er der rig mulighed for at få sol - og solskader - på huden. Beskyttelse er derfor alfa og omega, både i form af lækker solcreme og gode solvaner.

Gode råd til børn og deres voksne.

Hvorfor er det så vigtigt med solcreme? Det spørger mange børn deres forældre om, når huden flere gange dagligt skal beskyttes og smøres med solcreme. Heldigvis er børn nysgerrige af natur, og historien om solens skrappe stråler er en spændende fortælling, som kan være med til at fremme forståelsen for solcremens gode egenskaber. Fortæl og gør indsmøringen til en leg. Børnene skal involveres aktivt i seancen, så de selv med tiden kan smøre huden med solcreme.

HUSK - Når I alligevel er i gang, kan det lige så godt gøres rigtigt:

Mængde:

- brug hvad der svarer til en hel barnehåndfuld (20 ml) creme til dit barn. Bruger du for lidt, falder faktortallet og dermed beskyttelsen.

Indsmøring:

- dæk hele kroppen og husk knæhaser, armhuler, ører, samt oversiden af fødder og hænder.

SPF:

- vælg faktortal efter omstændighederne, men jo højere SPF, jo bedre beskyttelse. Vælg altid en vandresistent solcreme med både UVB- og UVA-filtre til dine børn for den bedste og mest dækkende solbeskyttelse.

De skadelige UV-stråler

Der er forskel på solens UVB- og UVA-stråler, men begge er skadelige for huden. UVB-strålerne gør huden rød og solskoldet, og kan udgøre en umiddelbar risiko for alvorlige hudskader. UVA-strålerne går dybere ned i huden uden at efterlade synlige tegn, men kan på sigt føre til pigmentforandringer og hudkræft. Huden har en god hukommelse og husker dine solvaner, som direkte påvirker hudens egenbeskyttelse, der reduceres livet igennem, hvis huden ikke beskyttes korrekt.

5 simple soltips

  1. Solcremen skal på i god tid og ca. 15 minutter før barnet eksponeres for solen
  2. Gør indsmøringen til en lille leg og giv barnet lov til selv at prøve
  3. Gentag påsmøring af solcreme ofte og altid efter badning
  4. Solcreme er ikke nok, husk tøj, hat og solbriller
  5. Leg i skyggen, især i middagstimerne mellem 11 og 15 hvor solens UV-niveau topper

To nyheder i børnehøjde

Til forår og sommer 2012 lancerer Vichy 2 nyheder til børn - med en unik kombination af fotostabile

UV-filtre, der giver særlig effektiv UV-beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler. Begge solcremer er hypoallergene og uden parabener, farvestoffer og parfume.

  • Vichy Capital Solei Solbeskyttelse til børn
  • Vichy Capital Solei Solspray til børn

 

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen