Skal du på vinterferie? Se relaterede produkter

Skal du på vinterferie?

Det er rart at have hjælpen lige ved hånden, når du står i udlandet. Især hvis du bruger medicin, eller kroppen ikke vil, som du vil, på rejsen.

Er du fast bruger af medicin, som skal med på rejsen? Eller er der skavanker, som kan tænkes at dukke op på turen? Det kan være gamle skader, svampeinfektioner, allergier eller måske forkølelsessår. På dit apotek kan vi hjælpe dig med at pakke med omtanke, så du er fri for at bruge ferien på at jagte lindring. Med dit eget rejseapotek, kan du hurtigt sætte ind mod sår, vabler, hård mave, diare, smerter og andre gener på ferien. Skal du have receptpligtig medicin med på turen, så husk at forny recepten og hent din medicin på apoteket i god tid. Du kan også med fordel medbringe recepten på rejsen, hvis du er uheldig at løbe tør for medicin eller miste den.

Vil du have let og hurtig adgang til viden om medicin på din ferie, så hent den gratis app Medicintjek fra Lægemiddelstyrelsen i App Store eller Android Market. Den er rar at have ved hånden, hvis du står i udlandet og får brug for medicin, du ikke kender. Eller hvis du vil vide mere om den medicin, du har med. Med den har du en samlet indgang til informationer om lægemidler og kan blandt andet tjekke, om der er kendte risici ved at tage en type medicin sammen med en anden.

Få mere faglig viden her

Tilbage til toppen